Erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkinto
Hae koulutukseenAvaa PDF
Tutkinto
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Tutkintotyyppi
Erikoisammattitutkinto
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on alan ammatillinen peruskoulutus sekä pitkä työkokemus. Koulutus on kiinteästi sidottu työelämään, joten se edellyttää omaa työpaikkaa.

Kuvaus
Täydennä osaamistasi ja tule opiskelemaan erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen!

Koulutus antaa valmiudet suunnitella, valmistaa ja kehittää erityisruokavalioruokia. Tutkintonimikkeena on dieettikokki. Dieettikokki kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista, siksi opiskelussa korostuu ravitsemisosaaminen ja asiakaslähtöinen suunnittelu sekä oikean tiedon välittäminen asiakkaalle. Dieettikokki hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista.

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 480 €. Maksu peritään omaehtoisilta opiskelijoilta sekä myös oppisopimusopiskelijoilta 1.1.2019 alkaen.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
Lisätietoja koulutuksesta antaa opettaja Anu Teppo, anu.teppo(a)lhkk.fi, puh. 040 833 7510.